Followers

Segment : Team Follow Back by AmerCorner

tyra lee | 09:15 | 30Comments |
Views

okay, dah selalu sangat terpandang nama AmerCorner ni . but kali ni baru berpeluang nak join his segmen . :D
korang ade jugak ke camtu? kalau camtu, ape lagi . sila la join cam aku . aku ni pun terjumpa ni kat blog sudin . ngape takde orang promote kat aku . aishh.. ni tak leh jadi ni . so, aku amik keputusan , follow Amer ni . senang sikit . next segmen , insyaAllah aku join lagi.. hehe

okeh, aku dah baca syarat2 nak join nye . syarat ke 4 , nak taw follower aku sekarang . so, follower aku sekarang 
ade 555 orang . Alhamdulillah . hope suatu hari dapat la 1k . jeles kot tengok orang dah ber K..K.. dah...  hee..

lastly, aku nak tag 2 member baek aku kat blog ni . 

woi, korang pon join lah.. kate nak follower kan.. hehe
last before 30 june 12
www.tips-fb.com

30 00 org doakan tyra sihat:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

saya sayang awak

Daisypath Anniversary tickers