Followers

Tutorial | naik kan traffic blog/follower korang melalui FB.

tyra lee | 20:58 | 6Comments |
Views
bismillahirrahmanirrahim...

okeh , sapa tak ada FB angkat tangan ! oww.. oww.. jangan tipu~ kalau tak ada FB rugi lah korang . ye lah . melalui FB, kita boleh naik kan traffic , sekali gus boleh tingkat kan follower korang . korang boleh jugak nak promote korang punye contest/segmen/GA and sebagainye...

cara-caranya...

1. korang bukak FB (facebook) korang .
2. klik group2 blogger kat bawah ni . then like .
dah like , dah boleh duduk diam . eh, takk . takk . dah like tu , korang boleh lah jalan2 kat blog blogger lain yang post kat situ. 
keistimewaan kat sini , korang boleh post link entry korang kat group2 tu . cari lah ayat2 yang boleh tarik minat orang ramai nak klik link korang tu . secara tak langsung , orang pun datang jenguk korang . kan dah naik traffic tu. 

Pastu , nak promote sikit . Port blogger baru/lama tu , CT punye . baru lagi buat . jemput lah join . ikut korang lah nak post banyak mana pun . tak kisah . ajak kawan sekali yep :)

www.tips-fb.com

6 00 org doakan tyra sihat:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

saya sayang awak

Daisypath Anniversary tickers