Followers

Tutorial | cara nak letak watermark as signature .

tyra lee | 10:50 | 2Comments |
Views
tutorial kali ni pun lebih kurang senang jugak . 

biasenya , watermark dari komputer korang , tak ada html kod . so , cara nak dapatkan html kod korang kena lah ikut step ni dulu . 


kalau dah ade html kod , teruskan aje tutorial kat bawah ni . :D

1. Dashboard> setting> Formatting

dah? 

kalau dah .. tengok kat bawah sekali..
ada 1 kotak untuk post template . 


then, paste kan kod html gambar tadi . 

dah siap, SAVE SETTINGS.

nak check signature, 

dashboard> new post .

nanti dia jadi camni . korang klik gambar tu, 

then tekan SMALL . nanti jadi lah camni ..


korang pun buat lah entry macam biasa . then , ikut creativity lah nak letak signature tu kat mane kay . :D


www.tips-fb.com

2 00 org doakan tyra sihat:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

saya sayang awak

Daisypath Anniversary tickers