Followers

Sabun susu beras terbaik !

tyra lee | 20:22 | 17Comments |
Views
http://2.bp.blogspot.com/_atROfVc0a9Q/TQpKWb94D6I/AAAAAAAABfM/zQurjmZyvZw/s400/sbn%2Bsusu%2Bberas.jpg

Harini nak share 1 rahsia abadi ~ cewah . 
takde lah abadi cam abby abadi sangat . tapi , aku rase terbaek dari ladang lah . 

Sabun kat ats tu, actually sabun dari thailand . patut la org thailand bukan maen cun lagi . guna ni rupanya. 
aku kenal sabun ni, masa pergi  salon dulu . kulit cam tak best je . pastu, kak nor selaku tokey salon yang banyak tolong aku nak melawo ni , suggestkan sabun ni . 

aku pun try lah . balik2 tu , punye lah happy . aku try kat tangan belah kiri, then compaire ngn tangan sebelah kanan . perghh.. berbeza gila . cerah , pastu kulit pun lembut aje. :) #jangan jeles ya~~

pastu, kan .. boleh pakai kat muka . makin hari , makin cerah . erm... kat bawah ni nak share khasiat sabun susu beras . kalau ada yang nak try, boleh la beli dgn aku . yelah . aku beli dozen , untung sikit . 

then , aku bagi mak aku cuba.. alhamdulillah, jeragat kat muka dia pun makin berkurang. jiran sebelah rumah pun oder ngan aku . alhamdulillah ~ semua gembira . hik2 . 

Fungsi Sabun Susu beras ni..
  • menggebu dan mencerahkan kulit korang .
  • sikit sebanyak , membantu nak kurangkan korang punya jeragat/bintik2 hitam .
  • haluskan kulit~ 
  • hilangkan parut dengan penggunaan yang berterusan. 
  • melembabkan kulit seterusnya menaikkan seri wajah korang .
  • kurangkan kedutan .
  • menanggalkan semua kotoran, minyak dan sel kulit mati . 
  • menanggalkan kesan make up dengan superb!
  • menanggalkan kesan hitam di celah ketiak, peha dan siku korang .
  • sesuai utk semua jenis kulit . termasuk kulit bermasalah~
  • memberi kesan kesegaran sepanjang hari.
  • badan tidak melekit. walaupun lepas berpeluh.
  • boleh menghilangkan bau badan~
Cara nak guna~
guna sebagai sabun muka atau sabun badan . urut selama 2-3 minit , pastu bilas . senang je kan . :D

contact (tyra):

  • 0179449301  SMS/LINE/WHATSAPP (call biasanya tyra busy . tapi kalau nak call pun tak de hal )
  • 25D4920A BB PIN
  • Tyra Lee (tyra uyura) Facebook

www.tips-fb.com

17 00 org doakan tyra sihat:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

saya sayang awak

Daisypath Anniversary tickers