Followers

aku bagi penghargaan pada follower aku ! ( bhg.3)

tyra lee | 08:47 | 2Comments |
Views
owh.. dah lama tak bagi penghargaan kat follower.. last bagi masa follower time tu follower yg ke 192 . hok sekarang ni, follower dah mencecah empat ratus lebih.. clue untuk next follower bertuah adalah... "500" ingat ni kawan2..

so, tanpa melengahkan masa.. jom tengok.. sapa lah follower bertuah kali ni..

jeng..


jeng.. 


jeng..


nampak tak? tak nampak..?

cemane ek.. mm..

ape kata kalau kamu bukak aje blog ni..


haaa.. dah nampak kan..
nama dia ..
Hana Razak.

so, CT dengan besar kepalanya.. eh.. eh..
besar hatinya.. nak bagi ni.. 
terima lah ye.. 

kalau sudi, letak lah award ni kat sidebar.. :D
walaupun tak cantik..
hahaa (gelak jahat)


pastu2.. CT nak recommend hana buat shout box/kotak komen
or yang sama nama dengannya.. bukan ape.. senang sikit nak comment2..
yedak? sori yep.. kalau salah kata.


UPDATE!
1. aiyoo.. acane nak kasi tau tuan blog? dah la takde shoutbox , tempat nak komen dlm entry dia pun tak de.
2. FB? tak boley jgk contact..
3. harap2 tuan blog terbaca la hendaknye.. :)
4. kalau tuan blog dah baca, harap2 lah dapat ubah2 sikit. entry dia pun cam best . tapi.. tu lah.. takleh nak comment kan.
5. pape pon, harap tuan blog baca! titik .

NEW UPDATE!
1. tuan blog dah bace. tengok, buat entry untuk CT lagi tu..~ klik sini dengan penuh rasa nak tahu.. haha

p/s: follower bertuah dulu lg syok. langsung tade link . CT pun terpaksa postpond follower bertuah tu . sorry. tak dapek den nak nolong .
www.tips-fb.com

2 00 org doakan tyra sihat:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

saya sayang awak

Daisypath Anniversary tickers