Followers

Segmen : Saya Nak Watermark Cik Tyra Lee

tyra lee | 10:54 | 17Comments |
Views
Ini adalah sticky note sehingga 31 Mei . scroll utk entry terbaru.

Bismillahirrahmanirrahim..

Harini dengan lafaz bismillahirrahmanirrahim, CT dengan rasminya , merasmikan Segmen ni . (ececeh.. formal lak bunyiknye.. )

Okey, tanpa melengahkan masa, CT nak ajak anda2 semua join segmen ni . cara-caranya adalah..


1. Buat entry yang bertajuk "Segmen : Saya Nak Watermark Cik Tyra Lee"
2.Tempek banner kat atas ni dalam entry, pastu backlink kat sini.
3. Wajib Follow blog ni . (akan di check satu2)
4. kalau dah ada watermark , letak kan watermark korang tu sekali dalam entry. 
5. sambung ayat ni.. Saya nak watermark Cik Tyra Lee kerana ......... (25 patah perkataan ke atas)
6.  KLIK sini tanda sokongan , KLIK, KLIK (ini adalah churp-churp)
7. expired date 31 Mei 2012 , pukul 11.59 p.m.
8. jangan lupa tag 3 orang kawan, make sure dia tahu . dah siap, bagi link kat comment . kat lain tak layan.. :)
9. dah siap, tepuk tangan ! yey!


Cara pemilihan : 
CT akan pilih sediri, mengikut kreativiti entry korang , sebab korang best . xpun apa2 je yang buat CT rasa nak bagi kat korang .

kategori pemenang :
Kategori Peserta bertuah  (3x peserta bertuah)
Kategori Entry menarik (7x peserta bertuah)
Top referral (5x peserta bertuah)

pemenang2, akan dimasukkan secara automatic dalam bloglist CT. :)

contoh watermark:


UPDATE!
1. Kawan2 smua . first skali nak minta maaf sebab terpaksa hentikan 
segmen ni . mybe utk sementara or utk selama2nya. 
2. Sebabnya, CT busy then , kurang masa nak update senarai peserta ngn promosi .
3. so, dengan ini.. CT umum kan , yang dah hantar link , kira.. akan dapat watermark dari CT . yg hantar lepas update, tak approve ye.
4. so, ape lagi . tahniah dan takziah . hee..~

www.tips-fb.com

17 00 org doakan tyra sihat:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

saya sayang awak

Daisypath Anniversary tickers