Followers

memperkenalkan blogger owesome ni :)

tyra lee | 12:28 | 3Comments |
Views
Wahai penduduk bandar, dengar sini semua.. datuk bandar nak sampaikan amanat sikit . memula sekali, 

untuk prgi ke blog kawan kita ni .


blog yang owesome ni kepunyaan 

nak tahu apa yang menariknya pasal kawan kita ni? 
dia gambargrapher, model , student , handsome , owesome , and makcik som.. !

216879_264999970180163_350875_n.jpg (269×720)

acaner berkawan~
kenal kat FB . dia add dulu . approved sebab tgk dia pun UiTM, Jengka . 
pernah lah chat kejap.
suatu hari, 

 CT terjumpa 1 fail atas meja kelas. 
tengok macam kenal, then
kebetulan,
ada nombor handphone..

382792_293469104032993_100001097176391_838634_1219178186_n.jpg (720×483)

CT text dia ckp pasal file .
dia mati2 percaya yang CT ni lecturer .
haha

time dia datang nak ambil file tu pun 
ingat CT lecturer..
sampailah CT tunjuk student card tu..

pastu mula lah gelak dlm mesej mcm org gila..
(dia memang gila pon.. haha_)

76580_176737062339788_100000104854417_616037_1378282_n.jpg (482×720)

so, kawan2 semua.. jum buat lawatan cik kiah kat belog beliau..follow sekali..  kalau dah singgah, bagi tahu lah CT ye..

nanti boleh dapat hadiah ni..>klik<

p/s: rakan blogger mintak tolong.. 
www.tips-fb.com

3 00 org doakan tyra sihat:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

saya sayang awak

Daisypath Anniversary tickers