Followers

Segmen Cik Tyra Lee (Blogwalking+Up Follower)

tyra lee | 03:05 | 49Comments |
Views
Ini adalah post melekat sehingga 20 Mei 2012.
 sila scroll untuk entry terbaru . 



baiklah.. hari ini saya dengan rasminya buat 'segmen blogwalking plus up follower' bahagian 2 untuk julung2 kalinya . harap-harap dapat sambutan macam yang sebelumnya lah hendaknya. senang aje nak join. ^_^



syarat-syaratnya ialah..

jeng..

jeng..


jeng!!


1. Buat entry bertajuk "Segmen by Cik Tyra Lee (Blogwalking+Up Follower)"
2 Letak banner kat atas tu dalam entry then link kan kat sini.
3. Wajib follow blog Cik Tyra ni
4. Sunat tag tiga (3) orang kawan atau wajib tag satu (1) orang kawan. (ikutlah nak pilih yang mana. hee) dan pastikan mereka tahu ye.
5.Klik >Sini<
6. wajib bagi satu komen yg Cik Tyra perlu improve dalam blog ni and apa yang korang suka dlm blog ni . (nak komen banyak pun apa salahnya^^)
7. expired date: 20 Mei 2012. jam 11.59 p.m.
8. last but not least,hantarkan link entry tu kat comment ye. kat cbox tak dilayan. :)
9. dah siap , tepuk tangan!! yey!



Cik tyra akan check satu-satu okay.. :)
gud luck 


www.tips-fb.com

49 00 org doakan tyra sihat:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

saya sayang awak

Daisypath Anniversary tickers