Followers

Segmen : Up Follower & Tambah Kenalan

tyra lee | 10:16 | 10Comments |
Views
miss Z berceloteh

kawan2, sambil2 CT buat segmen, CT pon join gak segmen orang . kali ni, segmen dari miss z . blog dia lawa sgt . macam yang korang tengok, blog CT, hijau kan . blog miss z plak purple . nak terjah , klik > sini <


apa yang penting , korang kena tahu ..
# perserta bertuah akan mendapat header/watermark comot dari miss z 
# top refferal akan di list dalam bloglist miss z dan sticky post 24  48 jam + review + header/watermark 

syarat2 nak join pulak , adalah seperti berikut.

senang kacang je..

- Letak headr miss z dan linkkan ke entri ini  
- Buat tajuk : Segmen : Up Follower & Tambah Kenalan 
- kalau sudi follow lah blog miss z ne    
- Nyatakan jumlah follower korang dan Negeri kelahiran korang  
- Nak tag? Terpulang.Kalau nak tak juga, pastikan orang yang anda tag tu tahu 
- Hantar link korang ke link entri INI sahaja,tempat lain tidak akan di LAYAN 
- Tarikh tutup : 16 mei 2012,11.59 malam ✔ OKEH, PAHAM .


OKAY MISS Z , 

CT tag .DIA.
sekarang ni, 11.5.2012 , jam 12.58 a.m.
follower CT seramai 450 orang .

and CT dari PAHANG .

P/S: Teringin sangat nak jadi peserta bertuah tu... miss z.. pelishhh... pelishh... 
www.tips-fb.com

10 00 org doakan tyra sihat:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

saya sayang awak

Daisypath Anniversary tickers