Followers

Senarai peserta segmen : Saya Nak Watermark Cik Tyra Lee

tyra lee | 10:29 | 11Comments |
Views

Assalamualaikum.. since CT dah tutup segmen ni oleh sebab yang dah bagi taw pada entry lepas, >Nak Baca Klik Sini(UPDATE!)< . So, pada yang tak sempat join, mintak maap , mintak kaki . haha . ni senarai peserta yang berjaya dapat watermark free tu .

Tapi , ni baru senarai . yang dah ada dalam senarai ni, nak mintak kerjasama , pergi kat FB tyra then message kat situ 4 benda kat bawah ni . Nak Pergi kat Fb CT ,Klik Sini .

1. Nama utk watermark . (cth: by Tyra Lee , kucingkerong )
2. nama blog kamu . (cth: http://hijaulembut.blogspot.com)
3. nak basic color warna apa (maksudnya: watermark kamu tu nak lebih kearah color ape)
4. pilih satu daripada 5 perkataan rahsia ni . setiap satu , mewakili bentuk watermark kamu . (ONE , TWO , THREE , FOUR , FIVE) -haaa... pilih2 kak... pilih...

senarai yg terpilih nya adalah.. jeng.. jeng.. jeng..... :)
1.http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-watermark-cik-tyra-lee.html
2. http://diariesaya.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-watermark-cik-tyra-lee.html
3. http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-watermark-cik-tyra-lee.html
4. http://eydawoit.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-watermark-cik-tyra-lee.html
5. http://surzilahhamad.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-watermark-cik-tyra-lee.html
6.http://yqarenaputeh.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-watermark-cik-tyra-lee.html
7. http://itsmeyaya.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-watermark-cik-tyra-lee.html
8. http://princessaliessa.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-watermark-cik-tyra-lee.html
9. http://cikyayastory.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-watermark-cik-tyra-lee.html
10. http://aenputerirahman.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-watermark-cik-tyra-lee.html
11. http://kumahuitu.blogspot.com/2012/05/saya-nak-watermark-cik-tyra-lee.html
12. http://mastrixia.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-watermark-cik-tyra-lee.html

*tak dapat hantar kat message , hantar kat comment pun boleh. asalkan hantar ye . barang sesiapa yang tak hantar , acane nak buat kan ..
www.tips-fb.com

11 00 org doakan tyra sihat:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

saya sayang awak

Daisypath Anniversary tickers