Followers

apa jadi kat satelit kalau bertembung

tyra lee | 12:53 | 8Comments |
Views
siang tadi, balik dari niage, dalam kereta, entah camne pun tak ingat , aku duk termenung-termenung camtu , tetiba datang idea pasal satelit . aku pun dengan muka konon-kononnya nak tahu sgt la. padahal saje nak isi masa lapang . lagi pon dady memang suka klau org tanye dia . panjang lebor haa.. dia terang .

aku tanye...

daddy, 'kalau la satelit kene langgar meteor ke, ape ke kan.. ape jadik ek?' daddy tanye aku balik "ape function satelit tu?" aku pun dgn confident nye jawab~ "utk connection la. yg guna gelombang micro semua tu. kalau tade satelit, kte takleh call2, tak boleh nak tgk tv" pastu daddy gelak . dady ckp, 'xberkaitan pun dgn soalan first tu. soalan dia ape jadi kan kalau satelit kene langgar . jawapan daddy, kalau meteor langgar satelit, dua2 bertembung, hancur berkecai la..' -,-

aku: allllaaaaaa daddy~~~

daddy gelak..... tak henti . aku harap aku tengah buat entry srius ni.. haha
www.tips-fb.com

8 00 org doakan tyra sihat:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

saya sayang awak

Daisypath Anniversary tickers